fbpx
Menu ☰
stoppen met roken voor een mooiere huid

Stop met roken en uw huid gaat weer stralen

en u heeft minder kans op huidaandoeningen

Je hoeft geen dermatoloog te zijn om te zien dat iemand rookt. Het uiterlijk van een roker gaat vaak gepaard met geel gekleurde vingers en nagels. Ook de haren van de baardstreek kunnen geel verkleurd zijn. Verder is er vaak sprake van een grauwe gezichtshuid en rimpeltjes, voornamelijk rond de mond. Deze rimpeltjes zijn een gevolg van veelvuldige trekjes nemen van de sigaret. Al deze uiterlijkheden – door roken veroorzaakt – noemen we vroegtijdige huidveroudering.

Bekijk het verhaal van dermatologe Marjolein Leenaarts (you tube film)

Wanneer u stopt met roken, zal uw huid er snel gezonder uit komen te zien. De doorbloeding van uw huid verbetert, waardoor u een frissere kleur krijgt. Bovendien zal uw huid steviger, elastischer en gladder worden en zullen er minder snel nieuwe rimpels bijkomen dan tijdens het roken.

Stoppen met roken is lastig zonder hulp. Vooral de ontwenningsverschijnselen zorgen ervoor dat het moeilijk vol te houden is. Stop-roken-Zeeland kan u helpen.

Een laserbehandeling haalt die ontwenningsverschijnselen weg, waardoor u veel makkelijker de knop in uw hoofd kunt omzetten. 1 behandeling is voldoende en is volledig pijnloos. U krijgt een terugkomgarantie van 6 maanden

In heel Nederland en België ben ik de enige die na een laserbehandeling een voetreflexmassage aanbiedt. Dit bevordert het herstel van o.a. hart en longen. (door de verzekering grotendeels terugbetaald)
De laserbehandeling wordt niet vergoed, maar heeft u snel terugverdiend als u geen dure sigaretten meer moet kopen.

Klik hier al u meer wilt weten over de helende werking van voetreflexologie

Wil jij stoppen met roken of meer informatie over de methode?