fbpx

Stop roken Zeeland

interview met cliënt over stoppen met roken

Als u wilt weten hoe anderen de laserbehandeling hebben ervaren, kunt u hier de reviews lezen.

Roken en de pil
roken en de pil

Dat roken de kans op hart-en vaatziekten verhoogt, is algemeen bekend. Maar als vrouwen ook nog eens de klassieke pil gebruiken en roken, wordt het risico nóg vele malen groter.
Roken verzwakt de bloedvaten en vergroot de kans op de vorming van bloedklonters. Als zo’n klonter in een ader zit, kan dit flebitis of aderontsteking veroorzaken.

Als zo’n klonter zich verplaatst ter hoogte van de hersenen, het hart of de longen, kan die ernstige stoornissen tot gevolg hebben of zelfs dodelijk zijn (zoals een longembolie, een beroerte of een hartinfarct)

Welke pil kunt u het beste gebruiken als u wil blijven roken?

De meeste anticonceptiepillen bevatten een combinatie van  twee hormonen: oestrogeen en progesteron. Hierdoor wordt u beschermd tegen een ongewenste zwangerschap.
Deze hormonale combinatie geldt eveneens voor een pleister of een vaginale ring en is daarom ook sterk af te raden als u rookt.

Kies dan liever een hormonale anticonceptiemiddel dat geen oestrogenen bevat, zoals een hormoonspiraal, microgedoseerde pillen, een implantaat, een injectie met progestativa, condooms of een sterilisatie.

Rooksters, vooral als ze ouder zijn dan 35, die meer dan twintig jaar roken of meer dan vijftien sigaretten per dag roken, moeten hun anticonceptie aanpassen of nog beter…. iets aan hun verslaving doen.

Het is bovendien gezonder en het scheelt u veel in uw portemonnee. De ontwenningsverschijnselen zorgen er echter voor dat het moeilijk vol te houden is om de sigaret te laten liggen. Stop Roken Zeeland biedt een adequate laserbehandeling die de bijverschijnselen van cold-turkey weghaalt, waardoor het veel makkelijker wordt de gewoonte te doorbreken. Eén behandeling volstaat om u op weg te helpen. Mocht u hervallen, dan kunt u gedurende 6 maanden eenmalig gebruik maken van de terugkomgarantie.

Voor het herstel van o.a. hart en longen kunt u optioneel kiezen voor een voetreflexmassage. (die door de verzekering grotendeels wordt terugbetaald) Stop Roken Zeeland is de enige in heel Nederland en België die dit extraatje aanbiedt. De laserbehandeling wordt jammer genoeg niet vergoed, maar heeft u al snel terugverdiend als u geen dure sigaretten meer moet kopen.

Voetreflexologie zorgt voor balans in uw lichaam en is daarom ideaal bij o.m. kinderwens of  zwangerschap  en overgangsklachten

Wil jij stoppen met roken of meer informatie over de methode?

Ook ’s avonds tot 22u en in het weekend

Meer
blogberichten