fbpx
Menu ☰
stoppen met roken door acupunctuur

Recensies

Onze laser acupunctuur om te stoppen met roken ervaringen

Bekijk onze recensie video:

Hieronder leest u onze laser acupunctuur ervaringen om te kunnen stoppen met roken

—————————————————————————————————————————————————————————–

Ik kan het iedereen aanraden. Ik heb het ook gedaan en ben rookvrij. Al een dik jaar. De laserbehandeling heeft me echt de power gegeven om sterk in mijn schoenen te staan en geen sigaret meer te roken.
Nancy vd H. Hulst 19-9-2021

—————————————————————————————————————————————————————————–

Beste mensen,
Ik rook al 48 jaar, en dat redelijk veel, ben zo’n 4.5 jaar geleden overgestapt op de elektrische sigaret wat best goed beviel, maar ik was op den duur niet meer te zien zonder de e-sigaret, hiervan was ik erg afhankelijk (rookte met nicotine vloeistof van 18mg.)
Daarom besloot ik na de kerstdagen met roken te stoppen in het nieuwe jaar…..maar waarom pas en het nieuwe jaar dacht ik, ik begin gewoon morgen……en dat was 30 december 2019.
Ik stond smorgens op, met de bedoeling niet te roken die dag, dus gelijk helemaal stoppen maar dat viel zwaar tegen, na enkele uren dacht ik al helemaal gek te worden, en dacht bij mezelf dit ga ik nooit volhouden, ik had iets van steun nodig in de vorm van nicotine pleisters, kauwgom, o.i.d.
Ook had ik gelezen over laseracupunctuur en dat kon in Terneuzen, ik heb diezelfde middag naar Carine Binnenmarsch gebeld en gevraagd of ik diezelfde dag nog kon langskomen, en gelukkig kon ik savonds nog terecht bij haar.
Uit pure wanhoop heb ik op weg naar haar nog een paar trekjes genomen van mijn e-sigaret, en toen bij haar aangebeld en na wat vragen te hebben beantwoord, een longtest te hebben gedaan is ze begonnen met de laseracupunctuur therapie.
Dit is geheel pijnloos, erg ontspannend en voelde op dat moment geen enkele behoefte om te roken ( normaal gesproken deed ik elk 10 min. wel wat trekjes van de e-sigaret)
Toen de behandeling klaar was kreeg ik nog een voetreflex therapie wat heerlijk aanvoelde en ontspannend werkte, ik werd er heel rustig van.

Toen de behandelingen achter de rug waren, ben ik naar huis gereden zonder ook maar aan een sigaret te denken, en ik rookte altijd in de auto!!
Zelfs de elektrische sigaret vasthouden hoefde niet meer, of had er totaal geen behoefte meer aan.
Tot op de dag van vandaag 4-2-2020 heb ik nog geen moeilijke momenten gehad, wel eens het gevoel ik heb zin heb in een sigaret, maar niet dat ik er echt wanhopig van werd.
Deze manier om na 48 jaar te kunnen stoppen met stevig roken, is voor mij ideaal geweest als het zo makkelijk was geweest was ik er veel eerder mee gestopt!!
De afhankelijkheid van nicotine is helemaal verdwenen, ik kan in een restaurant weer blijven zitten bij vrienden of familie, ik heb niet de behoefte om steeds naar buiten te moeten om te roken, wat een heerlijk gevoel is dat!!
Ik kan nu zeggen als je wilt stoppen, probeer dan de laseracupunctuur therapie, bij mij is het zonder al te veel moeilijke momenten heel goed gelukt.
Met dank aan Carine Binnenmarsch
Groeten,
Santien Bakker 4-2-2020

—————————————————————————————————————————————————————————–

Gestopt met roken .
Al langer was ik er mee bezig maar het wilde niet lukken
Via via gehoord over laser techniek bij het stoppen met roken ????
Toch nog wat meer navraag gedaan en de mensen die ik er over heb gesproken die waren zeer enthousiast over deze techniek en waren al langere tijd gestopt met roken.
Zonder verdere twijfel heb ik een afspraak gemaakt en drie weken later zou ik dan de laatste sigaret roken. ….
En ja hoor het werkt echt zelfs bij mij.
Ben nu al 3 maand gestopt met roken.
Paul V. Hoofdplaat 7-9-2019

—————————————————————————————————————————————————————————–

Echt een aanrader. Nu na 35 dagen definitief en volledig gestopt met roken zonder moeilijke momenten na het eten of bij spanning tijdens het sporten. Uiterst tevreden met de behandeling, dit had ik veel eerder moeten doen.
Ron S. Terneuzen 3-6-2019

—————————————————————————————————————————————————————————–

Na 20 jaar besloten te stoppen met roken.
Gekozen voor laser-acupunctuur als steuntje in de rug.
Na een ontspannende en pijnloze behandeling direct in 1x moeiteloos gestopt met roken!
Na een half jaar gestopt te zijn met roken mijn bon voor een gratis voetreflexbehandeling van 1 uur ingeleverd.
Het was heerlijk! Een ontspannende en pijnloze behandeling.
Die ook nog goed is voor lichaam en geest!
Met dank aan Carine Binnenmarsch!
Lieneke T IJzendijke 5-4-2019

—————————————————————————————————————————————————————————–

Ik ben er blij mee en het ging zo gemakkelijk zonder stress. Werkt goed: ik rook nu 4 weken niet en geen probleem.
Rianne d. R. Terneuzen 6-3-2019

—————————————————————————————————————————————————————————–

Ik ben nu bijna 2 maanden gestopt met roken, en het gaat nog steeds goed.
Als je er aan toe bent om te stoppen met roken en je het echt zelf wilt dan is de laserbehandeling een prima methode. Het is niet het wondermiddel waar iedereen naar op zoek is maar het helpt zeker maar je moet het wel zelf willen. De voetreflex is trouwens sowieso erg lekker.
Ad W. Zaamslag 5-3-2019

—————————————————————————————————————————————————————————–

18 januari de sprong gewaagd en de laserbehandeling+voetreflexmassage gedaan bij Carine om definitief te stoppen met roken. Na diverse stoppogingen stond ik hier wat sceptisch tegenover. Laat ik het zo zeggen, normaal rookte ik ruim 20 zware shaggies per dag en sindsdien definitief gestopt. Natuurlijk zijn er in de eerste paar dagen wat zware momenten geweest, vooral na het eten, maar ik had betere controle dan ooit en daarna werd het alleen maar makkelijker. Ik ben uiteraard zeer blij met deze stap. Ben op het moment van schrijven bijna 5 weken gestopt.
Frank M Zierikzee 21-2-2019

—————————————————————————————————————————————————————————–

Toch wel zenuwachtig en geen idee wat te verwachten na een fijn telefoongesprek een afspraak gemaakt en binnen gestapt bij Carine.
Ik was zo bang voor de stress en de ontwenningsverschijnselen en had geen idee hoe ik het aan moest pakken om te stoppen. Ik wilde van die sigaretten af na 18 jaar maar hoe….. Ik wist het eerlijk gezegd echt niet meer zo goed. Ik wilde geen nicotinevervangers want daar los je het probleem in mijn ogen niet mee op. Ik wou af van de nicotine en niet meer afhankelijk zijn. Me vrij voelen, de rust vinden en me weer gezonder voelen. Ik wilde en moest er echt vanaf!
Ik ben zo blij dat ik naar Carine ben gegaan. Ik heb voor de deur mijn laatste sigaret gerookt. Deze bewust neergegooid en uitgetrapt. Na een hele fijne en pijnloze behandeling buiten gestapt. Ik weet nog dat Carine vroeg voel je nu drang om te roken? Ik zei voorzichtig dat weet ik niet zo goed…. Ik kwam buiten en ja uit gewoonte had ik zeker gewoon een sigaret op kunnen steken. Maar ik voelde me niet onrustig, ik raakte niet in paniek omdat ik er geen opstak (want dat wou ik niet!). Ik dacht de gewoonte doorbreken is wat mij rest zoals Carine ook uitlegde de wil en de gewoonte moet je zelf doen. De (meeste) ontwenningsverschijnselen neemt ze voor je weg.
Na 3 dagen leek het net of ik uit een soort ballon kwam. Ik besefte ineens: Ik ben al 3 dagen gestopt ik ben gewoon rustig heb geen paniek gehad en ben echt al 3 dagen gestopt. Het is niet dat ik er niks voor moest doen. Ik ben veel gaan wandelen zocht afleiding als ik even niet wist wat ik moest doen i.p.v. het zo ongezonde roken. Maar het viel me zo ontzettend veel mee. Na 3 dagen voelde ik me ook al echt minder benauwd, ik kreeg meer kleur in mijn gezicht en begon op een stoppen met roken app te kijken hoeveel geld ik al bespaarde en hoeveel sigaretten ik niet had gerookt.
Ik werd trots op mezelf ik kan het! Zelfs IK, ik die zo bang was, ik die er geen beginnen aan zag, ik die al in paniek raakte van het denken aan stoppen….. Carine BEDANKT!
Ik zie nu een toekomst zonder die troep, niet meer afhankelijk, onrust, niet meer die contante angst en benauwdheid. Nu al een maand en 5 dagen gestopt ontzettend veel geld bespaard en meer dan 900 sigaretten niet de lucht in geblazen! Ik ben blij, heel blij!
Cyntia v.D. Terneuzen 14-2-2019

—————————————————————————————————————————————————————————–

Carine, wat ben ik blij eindelijk van het roken af te zijn, maar kreeg toch weer de drang om te roken. Ik belde je op en kon gelijk de volgende dag komen voor de nabehandeling en het helpt. Dank je wel. Ben zo blij.
Jaqueline P-O Middelburg 6-2-2019

—————————————————————————————————————————————————————————–

Ik heb de therapie gehad op 10 dec, was toen ff in Nederland, en heb sindsdien geen sigaret meer gerookt en ook geen behoefte aan gehad. En ik rookte minimaal 1 pakje per dag.
Miranda vP-vT Algarrobo (Spanje) 3-2-2019

—————————————————————————————————————————————————————————–

Het is nu 34 dagen geleden dat ik gestopt ben met roken dankzij de laseracupunctuur van Carine Binnenmarsch. Het was 3 januari 5 voor 8 ’s avonds toen ik bij haar binnenstapte en werd hartelijk ontvangen door de gastvrouw met een lekker kopje koffie en een oliebol (net Nieuwjaar geweest). Na een leuk en openlijk gesprek samen is ze begonnen met men oren , voeten en polsen te behandelen met laseracupunctuur. Daarna nog een heerlijke voetreflexmassage gekregen zodat het al 22.00 werd toen ik opgelucht buitenstapte
Je moet het zelf willen en er ook achter staan maar het heeft mij enorm geholpen en heb sindsdien ook geen trek meer om een sigaret te roken
Heel veel bedankt Carine
Groetjes Jac I. Hulst 2-2-2019

—————————————————————————————————————————————————————————–

Het bevalt goed, het neemt niet alles weg want je moet er zelf ook iets voor doen. Maar het was wel een goede ondersteuning
Andreas d.V. Clinge 12-12-2018

—————————————————————————————————————————————————————————–

Na meerdere malen geprobeerd om te stoppen met roken ben ik op 4 oktober naar de praktijk van laseracupuntuur gegaan in Terneuzen.
Na mijn laatste sigaret te hebben gerookt., ben ik naar binnen gegaan.
Na de behandeling had ik totaal geen zin meer in een sigaret. Super dank voor je hulp.
Edwin B. Hulst 11-12-2018

—————————————————————————————————————————————————————————–

Ik heb de laserbehandeling gehad op 28 september 2018 en heb sindsdien niet gerookt.
Lichamelijk had ik totaal geen afkick verschijnselen maar het geestelijke afkicken was echt gruwelijk.
Dus ik kan een ieder die wil stoppen met roken de laserbehandeling aanraden, het is een goede steun in de rug.
Joke v.d.W Heinkenszand 11-12-2018

—————————————————————————————————————————————————————————–

Ben na 30 jaar roken van mijn verslaving af door de voetmassage en laserbehandeling. Ik had in het verleden al enkele stoppogingen gedaan maar nooit écht gestopt, Nu ben ik bijna 4 weken rookvrij, ongelofelijk! Ik kan nu zeggen bij de niet-rokers te horen en voel me er heel best bij!
José W. Philippine 24-10-2018

—————————————————————————————————————————————————————————–

Dankzij Carine nu bijna een maand gestopt met roken.
Laseracupunctuur werkt dus echt, ik rookte ca. 20 sigaretten per dag en zonder bijwerkingen, ben ik nu gestopt.
Vanessa d.R Zaamslag 11-10-2018

—————————————————————————————————————————————————————————–

Heel aangename behandeling en helpt goed bij het stoppen met roken. Ben eerst 4 dagen gestopt maar voel mij erg goed en weet zeker dat het verdere rookvrije dagen, weken, maanden, jaren worden.
Jana R. Terneuzen 1-10-2018

—————————————————————————————————————————————————————————–

Morgen 6 maanden rookvrij, wat een genot! Na talloze (mislukte) stoppogingen mezelf zonder verwachtingen aangemeld voor de behandeling laseracupunctuur en……inderdaad na deze behandeling voelde ik mij een niet roker, nauwelijks moeite gehad met het stoppen, wat een bevrijding!
Bert B. Heinkenszand 20-9-2018

—————————————————————————————————————————————————————————–

Als steun bij het stoppen met roken heb ik op 28 december 2017 een laseracupunctuur-behandeling gekregen van Carine Binnenmarsch. Die behandeling was een bijzonder aangename ervaring. En het heeft gewerkt. Ik heb sindsdien (september 2018) geen sigaret meer aangeraakt. Een door Carine gegeven laseracupunctuur-behandeling kan ik dan ook van harte aanbevelen aan een ieder die wil stoppen met roken.
Lea M. Terneuzen 15-9-2018

—————————————————————————————————————————————————————————–

Na de aangename behandeling stap je buiten en voel je geen trek meer naar een sigaret. Ongelofelijk, maar waar.
Gerard K. Sluiskil 5-4-2018

—————————————————————————————————————————————————————————–

meer recensies op mijn facebook pagina https://www.facebook.com/stoprokenzeeland

meer recensies op google:

Google Reviews

Wil jij stoppen met roken of meer informatie over de methode?