Birol Emanet
Birol Emanet
12-11-2023
Lees verder
Sigarayı bırakmak için karar aldım ve denemek isdedim. Arkadaslar bana bu konuda çok yardımcı oldular sağolsunlar adım adım anlatıldı ve uygulandı akapunturla suan dumansız bir hayatım var ve gayet menmunum. Stop roken zeeland kesinlikle tavsiye edebilecegim bir yer.
Georgken A. uit Philipinne
Georgken A. uit Philipinne
29-08-2023
Lees verder
Voor degene die twijfelen of het goed werkt, nou geloof me maar 50 jaar gerookt en van alles geprobeerd en gedaan om te stoppen met roken. Nu na een behandeling bij Carine Binnenmarsch ben ik al 13 weken rookvrij, het is werkelijk ongelooflijk hoe het kan. Het is net of ik nooit gerookt heb. Ik zeg mensen doe het.
Echte aanrader, ik was een zware roker en na de lasertherapie en voetreflex therapie ben ik er vanaf. Ik heb geen zin in een sigaret en heb geen bijwerkingen zoals kort lontje hebben en eetbuien. Mensen die overwegen te stoppen op dit adres zit je dan goed, gezellige vrouw en geef goed advies en bouwt geen luchtkastelen en zegt wat je moet doen en wat niet.
Sindy G.  Sluiskil
Sindy G. Sluiskil
29-08-2023
Lees verder
Ik ben zelf nu een jaar gestopt met roken door deze behandeling . En zou het iedereen aanraden die wil stoppen met roken
 Pieter B. Cadzand
Pieter B. Cadzand
19-07-2023
Lees verder
Wij zijn nu al meer dan 9 maanden gestopt ook met hulp van Carine
Irene R.  Terneuzen
Irene R. Terneuzen
19-07-2023
Lees verder
Ik ben nu ook 3 weken gestopt bij Carine ... Zo heerlijk totaal geen ontwenningsverschijnselen
Nancy v. d. H. Hulst
Nancy v. d. H. Hulst
12-06-2023
Lees verder
Ben al drie jaar gestopt dankzij lasertherapie bij Carine binnenmarsch. Ik kan het iedereen aanraden. Ik ben er hartstikke goed mee geholpen. Zeer goede service. Ben blij dat ik niet meer rook
Selvi  Terneuzen
Selvi Terneuzen
01-04-2022
Lees verder
Ramazan başlamadan sigarayı bırakın. Lazer akupunktur gelişme olgusunun minimunda tutulmasini sağlar. Bu sigara alişkanliğini kirmayi kolaylaştirir, Tedavi ağrisizdir. Tedaviden sonra nikotinyasahtir. Sadece ba terapi basarili olabilir. Bu artik sari sigara, E sigara, nargile, nikotin sakizi, ve nikotin bandi yok demektir. 6 ay garantis, alirsiniz o yeniden doldururken lazer tedavisi için 1 Kez ücretsiz durah geri dönebilirsiniz. Ne yaziti ki bu sağlik sÏgortasi tarufinden geri ödenmiyor. Tedaviden sonra agak refleks masagini da teruh edebilirsiniz. Bu vücudun hizli bir şehilde iyileşmesini sağlar re bağirsah hareketini uyurir. Bunun nedeni birçok sigara içicisinin sigaruyi birakti klarinda bağirsak hareketlerine zorluk yaşamasidir. Dikkat: terapist Turkçe bilmiyor
Vorige
Volgende
Brenda uit Terneuzen
Brenda uit Terneuzen
24-05-2022
Lees verder
Een beetje zenuwachtig en sceptisch druk ik mijn laatste sigaretje uit en loop de voordeur binnen.Hier word ik warm onthaald en de sfeer is gelijk ontspannen en huiselijk. Carine is erg vriendelijk en begripvol, maar ook to the point... Bekijk meer op Google
Brenda O. Terneuzen
Brenda O. Terneuzen
12-12-2020
Lees verder
In November 2020 was ik er helemaal klaar voor. Stoppen met roken, echter lukte het me niet om de stap volledig te zetten. Na wat zoeken kwam ik uit op deze website. Ik stuurde een mail en ik kon al vrij snel terecht Een beetje zenuwachtig en sceptisch druk ik mijn laatste sigaretje uit en loop de voordeur binnen. Hier wordt ik warm onthaald en de sfeer is gelijk ontspannen en huiselijk. Carine is erg vriendelijk en begripvol, maar ook to the point. Na een kleine intake en informatie verstrekking over de behandeling mag ik plaatsnemen op een heerlijk zachte massagetafel. Nadat ze me heeft behandeld met de laser accupunctuur, mag ik zelf muziek uitzoeken om tijdens de voet reflex behandeling te luisteren. Normaal kan ik er nog niet tegen dat er naar mijn voeten gekeken worden, laat staan aangezeten. Maar nu voelde het, na een paar seconden wennen, heerlijk. Al bijna soezend onderging ik de behandeling. Na de behandeling was er nog een geruime tijd aandacht voor wat er nu met mijn lichaam is gebeurd en wat ik kan verwachten. Ik stap buiten met een compleet zen gevoel. De gedachte aan een sigaretje werkt nu als een magneet die verkeerd staat, het wordt automatisch weggeduwd. Dit is het hulpstukje dat me is gegeven door Carine, een hulpstukje waar ik anderhalf jaar later nog steeds erg dankbaar voor ben.
Kim N.  Terneuzen
Kim N. Terneuzen
10-04-2023
Lees verder
Het heeft even wat voeten in de aarde gehad, maar na 2 behandelingen in maart 2023 van Carine is het gelukt om te stoppen met roken. De laseracupunctuur haalt praktisch alle ontwenningsverschijnselen weg. Maar het is geen wondermiddel, je moet wel zelf de gewoonte afleren. Dat is waar ik de fout ben ingegaan na de 1e behandeling. Ik dacht dat 1 sigaretje wel moest kunnen gezellig op het terras, want het ging zo goed. Dan trigger je de nicotine weer en krijg je wel ontwenningsverschijnselen. Carine was fantastisch, ze heeft tot 2x toe met spoed een herhaalafspraak ingepland, zodat ik het stoppen weer verder op kon pakken. Ze veroordeelde me niet en gaf aan dat ze zag dat ik heel graag wilde en dat zij dan bereid is een extra stap te zetten. Carine is betrokken bij haar clienten en wilt je echt helpen. Ik ben nu een aantal weken gestopt en heb er vertrouwen in dat ik het deze keer volhoud. Carine heeft me op het hart gedrukt meteen aan de bel te trekken, mocht ik weer de fout ingaan. Die gedachte stelt me gerust. Ik kan het iedereen aanbevelen. Cold turkey stoppen was voor mij te zwaar, dit maakt het een stuk gemakkelijker. En de voetreflex was heerlijk!
Pieter-Jan B. Oosterhout
Pieter-Jan B. Oosterhout
12-07-2023
Lees verder
Zowel de laserbehandeling als de voetreflexbehandeling waren aangenaam. Carine neemt alle tijd om alles goed uit te leggen en zorgt dat je je welkom en gehoord voelt. Het was een bijzondere ervaring en zeker aan te raden. Bedankt!
Bianca v. T. Sluiskil
Bianca v. T. Sluiskil
Augustus 2023
Lees verder
In januari 2023 gestopt en bij mij werkt het prima 👍ik was een stevige roker maar ben er vanaf dmv de laserbehandeling en de goede en vele info van carine een lieve vrouw die de tijd neemt en je prima begeleid Je moet het zelf willen dat is het belangrijkste en ja af en toe heb je nog zin in dat sigaretje maar je ben er ook weer zo van af Nogmaals bedankt carine en die voetreflex is super
Irene R.  Terneuzen
Irene R. Terneuzen
September 2023
Lees verder
In juni 2023 gestopt onder begeleiding van Carine ...super behandeling gehad dankjewel Carine
Tyanco
Tyanco
Augustus 2023
Lees verder
In 1 woord “GEWELDIG”. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar het is echt waar. Na 1 laserbehandeling van mijn rookverslaving af. Totaal geen ontwenningsverschijnselen en dus ook geen behoefte meer. Zeer professioneel, goede begeleiding en vanaf begin tot eind een hele fijne ervaring. Als je mindset goed is dan is dit DE manier om van je rookverslaving af te komen.
Liana d. B. Terneuzen
Liana d. B. Terneuzen
September 2020
Lees verder
Na vele jaren is het mij dankzij Carine gelukt om te stoppen met roken. Direct na de behandeling was de trek in een sigaret verdwenen. Het helpt echt, maar je moet er ook zelf achter staan.
Sylvia d. G.  Terneuzen
Sylvia d. G. Terneuzen
December 2020
Lees verder
Ik ben gestopt in 2020. De laseracupunctuurbehandeling van Carine was een ontzettende steun in de rug bij het stoppen met roken. Het is me erg meegevallen en ik ben blij dat ik er van af ben.
Lien T. Ijzendijke
Lien T. Ijzendijke
Juli 2020
Lees verder
Na 20 jaar besloten te stoppen met roken. Als steuntje in de rug gekozen voor laser-acupunctuur. De behandeling was geheel pijnloos en ben moeiteloos in 1x gestopt met roken!
Jan-Willem T. Terneuzen
Jan-Willem T. Terneuzen
Mei 2022
Lees verder
Inmiddels 14 maanden gestopt en sinds de behandeling geen sigaret meer aangeraakt! Ik kan het iedereen aanraden!
Tyanco uit Hulst
Tyanco uit Hulst
29-04-2022
Lees verder
In 1 woord “GEWELDIG”. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar het is echt waar. Na 1 laserbehandeling van mijn rookverslaving af. Totaal geen ontwenningsverschijnselen en dus ook geen behoefte meer. Zeer professioneel, goede begeleiding en vanaf begin tot eind een hele fijne ervaring. Als je mindset goed is dan is dit DE manier om van je rookverslaving af te komen.
Nancy v.d. H uit Hulst
Nancy v.d. H uit Hulst
19-09-2021
Lees verder
Ik kan het iedereen aanraden. Ik heb het ook gedaan en ben rookvrij. Al een dik jaar. De laserbehandeling heeft me echt de power gegeven om sterk in mijn schoenen te staan en geen sigaret meer te roken.
Lieneke T IJzendijke
Lieneke T IJzendijke
19-09-2021
Lees verder
Na 20 jaar besloten te stoppen met roken. Gekozen voor laser-acupunctuur als steuntje in de rug. Na een ontspannende en pijnloze behandeling direct in 1x moeiteloos gestopt met roken! Na een half jaar gestopt te zijn met roken mijn bon voor een gratis voetreflexbehandeling van 1 uur ingeleverd. Het was heerlijk! Een ontspannende en pijnloze behandeling. Die ook nog goed is voor lichaam en geest! Met dank aan Carine Binnenmarsch!
Ad W. Zaamslag
Ad W. Zaamslag
05-03-2019
Lees verder
Ik ben nu bijna 2 maanden gestopt met roken, en het gaat nog steeds goed. Als je er aan toe bent om te stoppen met roken en je het echt zelf wilt dan is de laserbehandeling een prima methode. Het is niet het wondermiddel waar iedereen naar op zoek is maar het helpt zeker maar je moet het wel zelf willen. De voetreflex is trouwens sowieso erg lekker.
Frank M Zierikzee
Frank M Zierikzee
21-02-2019
Lees verder
18 januari de sprong gewaagd en de laserbehandeling+voetreflexmassage gedaan bij Carine om definitief te stoppen met roken. Na diverse stoppogingen stond ik hier wat sceptisch tegenover. Laat ik het zo zeggen, normaal rookte ik ruim 20 zware shaggies per dag en sindsdien definitief gestopt. Natuurlijk zijn er in de eerste paar dagen wat zware momenten geweest, vooral na het eten, maar ik had betere controle dan ooit en daarna werd het alleen maar makkelijker. Ik ben uiteraard zeer blij met deze stap. Ben op het moment van schrijven bijna 5 weken gestopt.
Vorige
Volgende

Deze personen werden een maand na de laserbehandeling opgebeld. Ze waren blij dat ze van het roken af waren en deelden graag hun recensie van Stop Roken Zeeland. Er zijn veel meer mensen gestopt door mijn behandeling, maar niet iedereen wil met foto of review op de website. Uiteraard respecteer ik die privacywens.

 

Meer recensies van Stop Roken Zeeland vindt u op mijn facebook pagina:
https://www.facebook.com/stoprokenzeeland

meer recensies op google:

Google Reviews

Santien Bakker
Santien Bakker
04-02-2020
Lees verder
Beste mensen, Ik rook al 48 jaar, en dat redelijk veel, ben zo'n 4.5 jaar geleden overgestapt op de elektrische sigaret wat best goed beviel, maar ik was op den duur niet meer te zien zonder de e-sigaret, hiervan was ik erg afhankelijk (rookte met nicotine vloeistof van 18mg.) Daarom besloot ik na de kerstdagen met roken te stoppen in het nieuwe jaar.....maar waarom pas en het nieuwe jaar dacht ik, ik begin gewoon morgen...…en dat was 30 december 2019. Ik stond smorgens op, met de bedoeling niet te roken die dag, dus gelijk helemaal stoppen maar dat viel zwaar tegen, na enkele uren dacht ik al helemaal gek te worden, en dacht bij mezelf dit ga ik nooit volhouden... Bekijk meer
Paul v. Hoofdplaat
Paul v. Hoofdplaat
07-09-2019
Lees verder
Gestopt met roken . Al langer was ik er mee bezig maar het wilde niet lukken Via via gehoord over laser techniek bij het stoppen met roken ???? Toch nog wat meer navraag gedaan en de mensen die ik er over heb gesproken die waren zeer enthousiast over deze techniek en waren al langere tijd gestopt met roken. Zonder verdere twijfel heb ik een afspraak gemaakt en drie weken later zou ik dan de laatste sigaret roken. …. En ja hoor het werkt echt zelfs bij mij. Ben nu al 3 maand gestopt met roken.
Ron  S. Terneuzen
Ron S. Terneuzen
03-06-2019
Lees verder
Echt een aanrader. Nu na 35 dagen definitief en volledig gestopt met roken zonder moeilijke momenten na het eten of bij spanning tijdens het sporten. Uiterst tevreden met de behandeling, dit had ik veel eerder moeten doen.
Cyntia v. D Terneuzen
Cyntia v. D Terneuzen
14-02-2019
Lees verder
Toch wel zenuwachtig en geen idee wat te verwachten na een fijn telefoongesprek een afspraak gemaakt en binnen gestapt bij Carine. Ik was zo bang voor de stress en de ontwenningsverschijnselen en had geen idee hoe ik het aan moest pakken om te stoppen. Ik wilde van die sigaretten af na 18 jaar maar hoe….. Ik wist het eerlijk gezegd echt niet meer zo goed. Ik wilde geen nicotinevervangers want daar los je het probleem in mijn ogen niet mee op. Ik wou af van de nicotine en niet meer afhankelijk zijn. Bekijk meer...
Jaqueline P-O Middelburg
Jaqueline P-O Middelburg
06-02-2019
Lees verder
Carine, wat ben ik blij eindelijk van het roken af te zijn, maar kreeg toch weer de drang om te roken. Ik belde je op en kon gelijk de volgende dag komen voor de nabehandeling en het helpt. Dank je wel. Ben zo blij.
Miranda vP-vT Algarrobo
Miranda vP-vT Algarrobo
03-02-2019
Lees verder
Ik heb de therapie gehad op 10 dec, was toen ff in Nederland, en heb sindsdien geen sigaret meer gerookt en ook geen behoefte aan gehad. En ik rookte minimaal 1 pakje per dag.
Jac I. Hulst
Jac I. Hulst
02-02-2019
Lees verder
Het is nu 34 dagen geleden dat ik gestopt ben met roken dankzij de laseracupunctuur van Carine Binnenmarsch. Het was 3 januari 5 voor 8 's avonds toen ik bij haar binnenstapte en werd hartelijk ontvangen door de gastvrouw met een lekker kopje koffie en een oliebol (net Nieuwjaar geweest). Na een leuk en openlijk gesprek samen is ze begonnen met men oren , voeten en polsen te behandelen met laseracupunctuur. Daarna nog een heerlijke voetreflexmassage gekregen zodat het al 22.00 werd toen ik opgelucht buitenstapte Je moet het zelf willen en er ook achter staan maar het heeft mij enorm geholpen en heb sindsdien ook geen trek meer om een sigaret te roken Heel veel bedankt Carine.
Andreas d v. Clinge
Andreas d v. Clinge
12-12-2018
Lees verder
Het bevalt goed, het neemt niet alles weg want je moet er zelf ook iets voor doen. Maar het was wel een goede ondersteuning.
Edwin B. Hulst
Edwin B. Hulst
11-12-2018
Lees verder
Na meerdere malen geprobeerd om te stoppen met roken ben ik op 4 oktober naar de praktijk van laseracupuntuur gegaan in Terneuzen. Na mijn laatste sigaret te hebben gerookt., ben ik naar binnen gegaan. Na de behandeling had ik totaal geen zin meer in een sigaret. Super dank voor je hulp.
Joke v.d.W Heinkenszand
Joke v.d.W Heinkenszand
11-12-2018
Lees verder
Ik heb de laserbehandeling gehad op 28 september 2018 en heb sindsdien niet gerookt. Lichamelijk had ik totaal geen afkick verschijnselen maar het geestelijke afkicken was echt gruwelijk. Dus ik kan een ieder die wil stoppen met roken de laserbehandeling aanraden, het is een goede steun in de rug.
José W. Philippine
José W. Philippine
24-10-2018
Lees verder
Ben na 30 jaar roken van mijn verslaving af door de voetmassage en laserbehandeling. Ik had in het verleden al enkele stoppogingen gedaan maar nooit écht gestopt, Nu ben ik bijna 4 weken rookvrij, ongelofelijk! Ik kan nu zeggen bij de niet-rokers te horen en voel me er heel best bij!
Vanessa d.R Zaamslag
Vanessa d.R Zaamslag
11-10-2018
Lees verder
Dankzij Carine nu bijna een maand gestopt met roken. Laseracupunctuur werkt dus echt, ik rookte ca. 20 sigaretten per dag en zonder bijwerkingen, ben ik nu gestopt.
Jana R. Terneuzen
Jana R. Terneuzen
01-10-2018
Lees verder
Heel aangename behandeling en helpt goed bij het stoppen met roken. Ben eerst 4 dagen gestopt maar voel mij erg goed en weet zeker dat het verdere rookvrije dagen, weken, maanden, jaren worden.
Bert B. Heinkenszand
Bert B. Heinkenszand
20-09-2018
Lees verder
Morgen 6 maanden rookvrij, wat een genot! Na talloze (mislukte) stoppogingen mezelf zonder verwachtingen aangemeld voor de behandeling laseracupunctuur en......inderdaad na deze behandeling voelde ik mij een niet roker, nauwelijks moeite gehad met het stoppen, wat een bevrijding!
Lea M. Terneuzen
Lea M. Terneuzen
15-09-2018
Lees verder
Als steun bij het stoppen met roken heb ik op 28 december 2017 een laseracupunctuur-behandeling gekregen van Carine Binnenmarsch. Die behandeling was een bijzonder aangename ervaring. En het heeft gewerkt. Ik heb sindsdien (september 2018) geen sigaret meer aangeraakt. Een door Carine gegeven laseracupunctuur-behandeling kan ik dan ook van harte aanbevelen aan een ieder die wil stoppen met roken.
Gerard K. Sluiskil
Gerard K. Sluiskil
05-04-2018
Lees verder
Na de aangename behandeling stap je buiten en voel je geen trek meer naar een sigaret. Ongelofelijk, maar waar.
Vorige
Volgende

Wil jij stoppen met roken of meer informatie over de methode?

Ook ’s avonds tot 22u en in het weekend

Hieronder leest u recensies van de cliënten van Stop Roken Zeeland, die een laserbehandeling hebben gekregen om te stoppen met roken

In November 2020 was ik er helemaal klaar voor. Stoppen met roken, echter lukte het me niet om de stap volledig te zetten. Na wat zoeken kwam ik uit op deze website. Ik stuurde een mail en ik kon al vrij snel terecht
Een beetje zenuwachtig en sceptisch druk ik mijn laatste sigaretje uit en loop de voordeur binnen.Hier word ik warm onthaald en de sfeer is gelijk ontspannen en huiselijk. Carine is erg vriendelijk en begripvol, maar ook to the point.
Na een kleine intake en informatie verstrekking over de behandeling mag ik plaatsnemen op een heerlijk zachte massagetafel. Nadat ze me heeft behandeld met de laser accupunctuur, mag ik zelf muziek uitzoeken om tijdens de voet reflex behandeling te luisteren. Normaal kan ik er nog niet tegen dat er naar mijn voeten gekeken worden, laat staan aangezeten. Maar nu voelde het, na een paar seconden wennen, heerlijk. Al bijna soezend onderging ik de behandeling. Na de behandeling was er nog een geruime tijd aandacht voor wat er nu met mijn lichaam is gebeurd en wat ik kan verwachten.
Ik stap buiten met een compleet zen gevoel. De gedachte aan een sigaretje werkt nu als een magneet die verkeerd staat, het wordt automatisch weggeduwd. Dit is het hulpstukje dat me is gegeven door Carine, een hulpstukje waar ik anderhalf jaar later nog steeds erg dankbaar voor ben.
Brenda uit Terneuzen 24-5-2022

—————————————————————————————————————————————————————————–

In 1 woord “GEWELDIG”. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar het is echt waar. Na 1 laserbehandeling van mijn rookverslaving af. Totaal geen ontwenningsverschijnselen en dus ook geen behoefte meer. Zeer professioneel, goede begeleiding en vanaf begin tot eind een hele fijne ervaring. Als je mindset goed is dan is dit DE manier om van je rookverslaving af te komen.
Tyanco Hulst, 29-4-2022

—————————————————————————————————————————————————————————–

Ik kan het iedereen aanraden. Ik heb het ook gedaan en ben rookvrij. Al een dik jaar. De laserbehandeling heeft me echt de power gegeven om sterk in mijn schoenen te staan en geen sigaret meer te roken.
Nancy vd H. Hulst 19-9-2021

—————————————————————————————————————————————————————————–

Beste mensen,
Ik rook al 48 jaar, en dat redelijk veel, ben zo’n 4.5 jaar geleden overgestapt op de elektrische sigaret wat best goed beviel, maar ik was op den duur niet meer te zien zonder de e-sigaret, hiervan was ik erg afhankelijk (rookte met nicotine vloeistof van 18mg.)
Daarom besloot ik na de kerstdagen met roken te stoppen in het nieuwe jaar…..maar waarom pas en het nieuwe jaar dacht ik, ik begin gewoon morgen……en dat was 30 december 2019.
Ik stond smorgens op, met de bedoeling niet te roken die dag, dus gelijk helemaal stoppen maar dat viel zwaar tegen, na enkele uren dacht ik al helemaal gek te worden, en dacht bij mezelf dit ga ik nooit volhouden, ik had iets van steun nodig in de vorm van nicotinepleisters, kauwgom, o.i.d.
Ook had ik gelezen over laseracupunctuur en dat kon in Terneuzen, ik heb diezelfde middag naar Carine Binnenmarsch gebeld en gevraagd of ik diezelfde dag nog kon langskomen, en gelukkig kon ik savonds nog terecht bij haar.
Uit pure wanhoop heb ik op weg naar haar nog een paar trekjes genomen van mijn e-sigaret, en toen bij haar aangebeld en na wat vragen te hebben beantwoord, een longtest te hebben gedaan is ze begonnen met de laseracupunctuur therapie.
Dit is geheel pijnloos, erg ontspannend en voelde op dat moment geen enkele behoefte om te roken ( normaal gesproken deed ik elk 10 min. wel wat trekjes van de e-sigaret)
Toen de behandeling klaar was kreeg ik nog een voetreflex therapie wat heerlijk aanvoelde en ontspannend werkte, ik werd er heel rustig van.

Toen de behandelingen achter de rug waren, ben ik naar huis gereden zonder ook maar aan een sigaret te denken, en ik rookte altijd in de auto!!
Zelfs de elektrische sigaret vasthouden hoefde niet meer, of had er totaal geen behoefte meer aan.
Tot op de dag van vandaag 4-2-2020 heb ik nog geen moeilijke momenten gehad, wel eens het gevoel ik heb zin heb in een sigaret, maar niet dat ik er echt wanhopig van werd.
Deze manier om na 48 jaar te kunnen stoppen met stevig roken, is voor mij ideaal geweest als het zo makkelijk was geweest was ik er veel eerder mee gestopt!!
De afhankelijkheid van nicotine is helemaal verdwenen, ik kan in een restaurant weer blijven zitten bij vrienden of familie, ik heb niet de behoefte om steeds naar buiten te moeten om te roken, wat een heerlijk gevoel is dat!!
Ik kan nu zeggen als je wilt stoppen, probeer dan de laseracupunctuur therapie, bij mij is het zonder al te veel moeilijke momenten heel goed gelukt.
Met dank aan Carine Binnenmarsch
Groeten,
Santien Bakker 4-2-2020

—————————————————————————————————————————————————————————–

Gestopt met roken .
Al langer was ik er mee bezig maar het wilde niet lukken
Via via gehoord over laser techniek bij het stoppen met roken ????
Toch nog wat meer navraag gedaan en de mensen die ik er over heb gesproken die waren zeer enthousiast over deze techniek en waren al langere tijd gestopt met roken.
Zonder verdere twijfel heb ik een afspraak gemaakt en drie weken later zou ik dan de laatste sigaret roken. ….
En ja hoor het werkt echt zelfs bij mij.
Ben nu al 3 maand gestopt met roken.
Paul V. Hoofdplaat 7-9-2019

—————————————————————————————————————————————————————————–

Echt een aanrader. Nu na 35 dagen definitief en volledig gestopt met roken zonder moeilijke momenten na het eten of bij spanning tijdens het sporten. Uiterst tevreden met de behandeling, dit had ik veel eerder moeten doen.
Ron S. Terneuzen 3-6-2019

—————————————————————————————————————————————————————————–

Na 20 jaar besloten te stoppen met roken.
Gekozen voor laser-acupunctuur als steuntje in de rug.
Na een ontspannende en pijnloze behandeling direct in 1x moeiteloos gestopt met roken!
Na een half jaar gestopt te zijn met roken mijn bon voor een gratis voetreflexbehandeling van 1 uur ingeleverd.
Het was heerlijk! Een ontspannende en pijnloze behandeling.
Die ook nog goed is voor lichaam en geest!
Met dank aan Carine Binnenmarsch!
Lieneke T IJzendijke 5-4-2019

—————————————————————————————————————————————————————————–

Ik ben er blij mee en het ging zo gemakkelijk zonder stress. Werkt goed: ik rook nu 4 weken niet en geen probleem.
Rianne d. R. Terneuzen 6-3-2019

—————————————————————————————————————————————————————————–

Ik ben nu bijna 2 maanden gestopt met roken, en het gaat nog steeds goed.
Als je er aan toe bent om te stoppen met roken en je het echt zelf wilt dan is de laserbehandeling een prima methode. Het is niet het wondermiddel waar iedereen naar op zoek is maar het helpt zeker maar je moet het wel zelf willen. De voetreflex is trouwens sowieso erg lekker.
Ad W. Zaamslag 5-3-2019

—————————————————————————————————————————————————————————–

18 januari de sprong gewaagd en de laserbehandeling+voetreflexmassage gedaan bij Carine om definitief te stoppen met roken. Na diverse stoppogingen stond ik hier wat sceptisch tegenover. Laat ik het zo zeggen, normaal rookte ik ruim 20 zware shaggies per dag en sindsdien definitief gestopt. Natuurlijk zijn er in de eerste paar dagen wat zware momenten geweest, vooral na het eten, maar ik had betere controle dan ooit en daarna werd het alleen maar makkelijker. Ik ben uiteraard zeer blij met deze stap. Ben op het moment van schrijven bijna 5 weken gestopt.
Frank M Zierikzee 21-2-2019

—————————————————————————————————————————————————————————–

Toch wel zenuwachtig en geen idee wat te verwachten na een fijn telefoongesprek een afspraak gemaakt en binnen gestapt bij Carine.
Ik was zo bang voor de stress en de ontwenningsverschijnselen en had geen idee hoe ik het aan moest pakken om te stoppen. Ik wilde van die sigaretten af na 18 jaar maar hoe….. Ik wist het eerlijk gezegd echt niet meer zo goed. Ik wilde geen nicotinevervangers want daar los je het probleem in mijn ogen niet mee op. Ik wou af van de nicotine en niet meer afhankelijk zijn. Me vrij voelen, de rust vinden en me weer gezonder voelen. Ik wilde en moest er echt vanaf!
Ik ben zo blij dat ik naar Carine ben gegaan. Ik heb voor de deur mijn laatste sigaret gerookt. Deze bewust neergegooid en uitgetrapt. Na een hele fijne en pijnloze behandeling buiten gestapt. Ik weet nog dat Carine vroeg voel je nu drang om te roken? Ik zei voorzichtig dat weet ik niet zo goed…. Ik kwam buiten en ja uit gewoonte had ik zeker gewoon een sigaret op kunnen steken. Maar ik voelde me niet onrustig, ik raakte niet in paniek omdat ik er geen opstak (want dat wou ik niet!). Ik dacht de gewoonte doorbreken is wat mij rest zoals Carine ook uitlegde de wil en de gewoonte moet je zelf doen. De (meeste) ontwenningsverschijnselen neemt ze voor je weg.
Na 3 dagen leek het net of ik uit een soort ballon kwam. Ik besefte ineens: Ik ben al 3 dagen gestopt ik ben gewoon rustig heb geen paniek gehad en ben echt al 3 dagen gestopt. Het is niet dat ik er niks voor moest doen. Ik ben veel gaan wandelen zocht afleiding als ik even niet wist wat ik moest doen i.p.v. het zo ongezonde roken. Maar het viel me zo ontzettend veel mee. Na 3 dagen voelde ik me ook al echt minder benauwd, ik kreeg meer kleur in mijn gezicht en begon op een stoppen met roken app te kijken hoeveel geld ik al bespaarde en hoeveel sigaretten ik niet had gerookt.
Ik werd trots op mezelf ik kan het! Zelfs IK, ik die zo bang was, ik die er geen beginnen aan zag, ik die al in paniek raakte van het denken aan stoppen….. Carine BEDANKT!
Ik zie nu een toekomst zonder die troep, niet meer afhankelijk, onrust, niet meer die contante angst en benauwdheid. Nu al een maand en 5 dagen gestopt ontzettend veel geld bespaard en meer dan 900 sigaretten niet de lucht in geblazen! Ik ben blij, heel blij!
Cyntia v.D. Terneuzen 14-2-2019

—————————————————————————————————————————————————————————–

Carine, wat ben ik blij eindelijk van het roken af te zijn, maar kreeg toch weer de drang om te roken. Ik belde je op en kon gelijk de volgende dag komen voor de nabehandeling en het helpt. Dank je wel. Ben zo blij.
Jaqueline P-O Middelburg 6-2-2019

—————————————————————————————————————————————————————————–

Ik heb de therapie gehad op 10 dec, was toen ff in Nederland, en heb sindsdien geen sigaret meer gerookt en ook geen behoefte aan gehad. En ik rookte minimaal 1 pakje per dag.
Miranda vP-vT Algarrobo (Spanje) 3-2-2019

—————————————————————————————————————————————————————————–

Het is nu 34 dagen geleden dat ik gestopt ben met roken dankzij de laseracupunctuur van Carine Binnenmarsch. Het was 3 januari 5 voor 8 ’s avonds toen ik bij haar binnenstapte en werd hartelijk ontvangen door de gastvrouw met een lekker kopje koffie en een oliebol (net Nieuwjaar geweest). Na een leuk en openlijk gesprek samen is ze begonnen met men oren , voeten en polsen te behandelen met laseracupunctuur. Daarna nog een heerlijke voetreflexmassage gekregen zodat het al 22.00 werd toen ik opgelucht buitenstapte
Je moet het zelf willen en er ook achter staan maar het heeft mij enorm geholpen en heb sindsdien ook geen trek meer om een sigaret te roken
Heel veel bedankt Carine
Groetjes Jac I. Hulst 2-2-2019

—————————————————————————————————————————————————————————–

Het bevalt goed, het neemt niet alles weg want je moet er zelf ook iets voor doen. Maar het was wel een goede ondersteuning
Andreas d.V. Clinge 12-12-2018

—————————————————————————————————————————————————————————–

Na meerdere malen geprobeerd om te stoppen met roken ben ik op 4 oktober naar de praktijk van laseracupuntuur gegaan in Terneuzen.
Na mijn laatste sigaret te hebben gerookt., ben ik naar binnen gegaan.
Na de behandeling had ik totaal geen zin meer in een sigaret. Super dank voor je hulp.
Edwin B. Hulst 11-12-2018

—————————————————————————————————————————————————————————–

Ik heb de laserbehandeling gehad op 28 september 2018 en heb sindsdien niet gerookt.
Lichamelijk had ik totaal geen afkick verschijnselen maar het geestelijke afkicken was echt gruwelijk.
Dus ik kan een ieder die wil stoppen met roken de laserbehandeling aanraden, het is een goede steun in de rug.
Joke v.d.W Heinkenszand 11-12-2018

—————————————————————————————————————————————————————————–

Ben na 30 jaar roken van mijn verslaving af door de voetmassage en laserbehandeling. Ik had in het verleden al enkele stoppogingen gedaan maar nooit écht gestopt, Nu ben ik bijna 4 weken rookvrij, ongelofelijk! Ik kan nu zeggen bij de niet-rokers te horen en voel me er heel best bij!
José W. Philippine 24-10-2018

—————————————————————————————————————————————————————————–

Dankzij Carine nu bijna een maand gestopt met roken.
Laseracupunctuur werkt dus echt, ik rookte ca. 20 sigaretten per dag en zonder bijwerkingen, ben ik nu gestopt.
Vanessa d.R Zaamslag 11-10-2018

—————————————————————————————————————————————————————————–

Heel aangename behandeling en helpt goed bij het stoppen met roken. Ben eerst 4 dagen gestopt maar voel mij erg goed en weet zeker dat het verdere rookvrije dagen, weken, maanden, jaren worden.
Jana R. Terneuzen 1-10-2018

—————————————————————————————————————————————————————————–

Morgen 6 maanden rookvrij, wat een genot! Na talloze (mislukte) stoppogingen mezelf zonder verwachtingen aangemeld voor de behandeling laseracupunctuur en……inderdaad na deze behandeling voelde ik mij een niet roker, nauwelijks moeite gehad met het stoppen, wat een bevrijding!
Bert B. Heinkenszand 20-9-2018

—————————————————————————————————————————————————————————–

Als steun bij het stoppen met roken heb ik op 28 december 2017 een laseracupunctuur-behandeling gekregen van Carine Binnenmarsch. Die behandeling was een bijzonder aangename ervaring. En het heeft gewerkt. Ik heb sindsdien (september 2018) geen sigaret meer aangeraakt. Een door Carine gegeven laseracupunctuur-behandeling kan ik dan ook van harte aanbevelen aan een ieder die wil stoppen met roken.
Lea M. Terneuzen 15-9-2018

—————————————————————————————————————————————————————————–

Na de aangename behandeling stap je buiten en voel je geen trek meer naar een sigaret. Ongelofelijk, maar waar.
Gerard K. Sluiskil 5-4-2018

—————————————————————————————————————————————————————————–

meer recensies op mijn facebook pagina https://www.facebook.com/stoprokenzeeland

meer recensies op google:

Google Reviews

Wil jij stoppen met roken of meer informatie over de methode?