fbpx

Stop roken Zeeland

interview met cliënt over stoppen met roken

Als u wilt weten hoe anderen de laserbehandeling hebben ervaren, kunt u hier de reviews lezen.

Ontwenningsverschijnselen bij stoppen met roken
Ontwenningsverschijnselen bij stoppen met roken

Als men “cold-turkey “wil stoppen met roken zijn de ontwenningsverschijnselen het moeilijkste aspect waar men tegenaan loopt.

Wat kan men verwachten al men stopt zonder hulp?

Onder lichamelijke ontwenningsverschijnselen verstaan we klachten als:

 • trillen
 • beven
 • zweten
 • koortsachtige verschijnselen
 • moeilijk in slaap kunnen komen

Onder geestelijke ontwenningsverschijnselen verstaan we klachten als:

 • onrust
 • een kort lontje
 • moeilijk in slaap kunnen komen
 • trek hebben, zeker bij situaties of met mensen of op plekken waar je eerder rookte
 • somberheid
 • lusteloosheid

Laat u helpen met lasertherapie

Eén laserbehandeling zorgt ervoor dat u weinig of zelfs geen last heeft van deze ontwenningsverschijnselen bij het stoppen met roken.
Men komt er vaak niet alleen door een “sterke wil” te hebben. Wie zelf nooit heeft gerookt, kan dit moeilijk snappen. Anderen geven u zelfs soms het gevoel een zwakkeling te zijn. En ook al weet u dat sigaretten duur en ongezond zijn, ook al zegt de dokter dat het uw dood wordt als u zo blijft doorgaan, ook al zeuren uw partner, kinderen of kleinkinderen,…..  Cold-turkey stoppen met roken blijft moeilijk, doordat de ontwenningsverschijnselen u het gevoel geven door een hel te gaan.
Met 1 behandeling van stop roken Zeeland is de kans van slagen heel veel groter.

Wat maakt deze behandeling beter dan andere methodes?

Stoppen met roken heeft gevolgen voor de endorfinespiegel. In gespreksgroepen, het lezen van een boek,… wordt dat (biochemisch) hormonaal aspect van de endorfine totaal genegeerd. Sommige methodes kunnen wel werken aan de motivatie, maar als de ontwenningsverschijnselen blijven bestaan, blijft het vreselijk moeilijk om vol te houden. Tabletten van de dokter hebben vaak bijwerkingen en als men stopt met de medicatie, hervalt men soms. Met nicotinepleisters en nicotinekauwgom houdt men de drang naar nicotine in stand, omdat men nicotinesensoren blijft prikkelen. Sommige mensen gebruiken een e-sigaret (vape) om langzaam steeds minder te roken. Dit is echter niet aan te raden. Er is nog maar weinig onderzoek gedaan naar de effectiviteit van E-sigaretten. Er zijn wel aanwijzingen dat ze schadelijker zijn dan gedacht. Om deze reden is stoppen met roken met behulp van een e-sigaret niet aan te raden.

Een laserbehandeling kan u enorm helpen om te stoppen met roken.
Het mooie aan deze methode is dat de ontwenningsverschijnselen weg zijn, waardoor het makkelijker wordt om de knop in uw hoofd om te draaien.  Dit verhoogt de slagingskans aanzienlijk.

Eén behandeling is voldoende en is volledig pijnloos. U krijgt een terugkomgarantie van 6 maanden. In heel Nederland en België ben ik de enige die na een laserbehandeling een voetreflexmassage aanbiedt. Dit bevordert het herstel van o.a. hart en longen. (door de verzekering grotendeels terugbetaald)
De laserbehandeling wordt niet vergoed, maar die kosten ervan heb je al  snel terugverdiend als je geen dure sigaretten meer moet kopen.

Het is al heel veel mensen gelukt om op die manier te stoppen, dus zal het u ook lukken.

ook ’s avonds tot 22u en in het weekend.

Ook ’s avonds tot 22u en in het weekend

Meer
blogberichten