fbpx
Menu ☰
Laserbehandeling roken

Laserbehandeling roken

Wil je stoppen met roken? Kom langs voor een laserbehandeling.

Één laserbehandeling tegen roken kan al voldoende zijn om te stoppen. Voor lasertherapie om te stoppen met roken komt men er vaak niet alleen door een “sterke wil” te hebben.
Stoppen met roken heeft gevolgen voor de endorfinespiegel. In gespreksgroepen, het lezen van een boek,… wordt dat hormonaal aspect totaal genegeerd.
Een laserbehandeling kan u enorm helpen om te stoppen met roken.
Het mooie aan deze methode is dat de ontwenningsverschijnselen weg zijn, waardoor het makkelijker wordt om de knop in uw hoofd om te draaien.  Dit verhoogt de slagingskans aanzienlijk.
Als aanvulling krijgt u een longfunctietest.  Zo nodig verwijs ik u door naar uw huisarts voor verder onderzoek/behandeling van uw luchtwegen.

Kosten van de 2 uur durende laserbehandeling: € 175, inclusief een terugkomgarantie van 6 maanden. Helaas wordt deze niet terugbetaald.  De Westerse voetreflexbehandeling (€ 45) die u aanvullend krijgt, wordt wel deels vergoed door de aanvullende verzekering, als alternatieve geneeswijze. Deze massage zorgt voor een vlugger herstel van het (ziek gerookte) lichaam doordat hart, bloedsomloop, longen en lever worden gestimuleerd.  Er wordt op de voeten zeker aandacht besteed aan de reflexzone van de darmen. Vele rokers kunnen pas goed naar de WC na de koffie en de sigaret. Door de darmperistaltiek te triggeren, voorkomt men obstipatie.

Ook al bent u niet aanvullend verzekerd, dan spaart u al vlug de behandeling uit omdat u geen dure sigaretten meer moet kopen. (iemand die € 8 per dag rookt, geeft jaarlijks € 2920 uit aan zijn verslaving). En uw gezondheid gaat u er natuurlijk ook op vooruit.

Bekijk hier mijn website stop roken zeeland

Klik hier al u meer wilt weten over de helende werking van voetreflexologie

Wil jij stoppen met roken of meer informatie over de laserbehandeling methode?