fbpx

Stop roken Zeeland

interview met cliënt over stoppen met roken

Als u wilt weten hoe anderen de laserbehandeling hebben ervaren, kunt u hier de reviews lezen.

Laserbehandeling
laserbehandeling

U heeft al van alles geprobeerd om te stoppen met roken. Nicotinepleisters, nicotinekauwgom, cold-turkey, medicijnen van de dokter, een praatgroep, het bekende boek van Allen Carr, weddenschap met vrienden,….. Soms gaat het een poosje goed, maar daarna wordt u weer overvallen door ontwenningsverschijnselen. U bent voor uw omgeving niet meer te genieten, u kunt alleen nog maar aan sigaretten denken, u zou eigenlijk de vuilnisbak ondersteboven willen kiepen op zoek naar een laatste peukje. Herkenbaar? ga dan voor de lasertherapie om te stoppen met roken.

De voordelen van een laserbehandeling om te stoppen met roken

Deze therapie is een moderne vorm van acupunctuur. Men gebruikt geen naalden, maar  low-level-laserlicht met Nogierfrequenties. Daardoor is het volledig pijnloos. Een laserbenadeling is daarom één van de meest succesvolle manieren om te stoppen met roken zonder het gebruik van medicijnen, pleisters of kauwgom. Lasertherapie vermindert sterk je trek in een sigaret en onderdrukt de ontwenningsverschijnselen.

De voordelen van deze methode in het kort:

 • Eén laserbehandeling volstaat.
 • Geen ontwenningsverschijnselen meer.
 • Volledig pijnloos.
 • Onmiddellijk resultaat.
 • Eenmalige terugkomgarantie van 6 maanden.
  U  mag één keer terugkomen voor de lasertherapie, mocht u terugvallen.
  Heeft u deze terugkomgarantie niet nodig gehad, dan mag u na 6 maanden deze tegoedbon inruilen voor een gratis voetreflexmassage als beloning.
 • Geen bijwerkingen.
 • Inclusief longfunctietest

Met voetreflexologie

In heel Nederland en België is Stop Roken Zeeland de enige die een gecombineerde behandeling  aanbiedt. De laserbehandeling is noodzakelijk om de ontwenningsverschijnselen weg te nemen doordat de dopaminereceptoren worden gereset. De voetreflexmassage bevordert het herstel van o.a. hart en longen. De reflexzone van het darmgebied krijgt ook altijd de nodige aandacht. De reden hiervoor is dat veel rokers de dag beginnen met een kopje koffie en een sigaret. Als die sigaret wegvalt, kunnen zij problemen krijgen met de stoelgang. Door op de voeten de juiste reflexzone te stimuleren, wordt dat euvel grotendeels verholpen.

De voetreflexmassage wordt door de meeste aanvullende verzekeringen voor een groot deel terugbetaald. De laserbehandeling om te stoppen met roken daarentegen wordt niet vergoed, maar dat heeft u snel terugverdiend als u geen dure sigaretten meer moet kopen.

Lasertherapie om te stoppen met roken: Het is al velen gelukt, het zal u ook lukken!

Nu bent u afhankelijk van de sigaret: elke keer dat u weggaat, kijkt u of u genoeg sigaretten heeft om de dag door te komen. Die afhankelijkheid is dan weg. Het is een bevrijding.

Elsa van Hermon van Omroep Zeeland interviewde op 30-12-2021 een cliënt. U kunt dit hieronder beluisteren.

interview met Elsa van Hermon over stoppen met roken

Ook ’s avonds tot 22u en in het weekend

Meer
blogberichten