fbpx
Menu ☰
laser acupunctuur om te stoppen met roken

Laser acupunctuur om te stoppen met roken

Laser acupunctuur om te stoppen met roken:

Deze therapie is een moderne vorm van acupunctuur. Men gebruikt geen naalden, maar  low-level-laserlicht met Nogierfrequenties. Daardoor is het volledig pijnloos. Laser acupunctuur is daarom één van de meest succesvolle manieren om om te stoppen met roken zonder het gebruik van medicijnen, nicotinepleisters of nicotinekauwgom. Lasertherapie vermindert sterk je trek in een sigaret en onderdrukt de ontwenningsverschijnselen.

De voordelen van deze methode in het kort:

 • 1 laserbehandeling volstaat.
 • Geen ontwenningsverschijnselen meer.
 • Volledig pijnloos.
 • Onmiddellijk resultaat.
 • Eenmalige terugkomgarantie van 6 maanden.
  d.w.z. dat u 1 keer mag terugkomen voor de laser acupunctuur, mocht u terugvallen.
  Heeft u deze terugkomgarantie niet nodig gehad, dan mag u na 6 maanden deze tegoedbon inruilen voor een gratis voetreflexmassage als beloning.
 • Geen bijwerkingen.
 • Inclusief longfunctietest.

In heel Nederland en België ben ik de enige die na een laserbehandeling een voetreflexmassage aanbiedt. (door de aanvullende verzekering grotendeels terugbetaald). Dit bevordert het herstel van o.a. hart en longen. Ik  masseer op de voeten ook altijd het darmgebied. De reden hiervoor is dat veel rokers de dag beginnen met een kopje koffie en een sigaret. Als die sigaret wegvalt, kunnen zij problemen krijgen met de stoelgang. Door op de voeten de juiste reflexzone te stimuleren, verhelp ik grotendeels dat euvel.

De laser acupunctuur om te stoppen met roken wordt niet vergoed, maar heeft u snel terugverdiend als u geen dure sigaretten meer moet kopen. Nu bent u afhankelijk van de sigaret: elke keer dat u weggaat, kijkt u of u genoeg sigaretten heeft om de dag door te komen. Die afhankelijkheid is dan weg. Het is een bevrijding.

Het is al velen gelukt, het zal u ook lukken!

Elsa van Hermon van Omroep Zeeland interviewde op 30-12-2021 een cliënt. U kunt dit hieronder beluisteren.

interview met Elsa van Hermon over stoppen met roken

Klik hier al u meer wilt weten over de helende werking van voetreflexologie

Klik hier voor de vergoedingen verzekeraars 2022 voor reflexologie

ook ’s avonds tot 22u en in het weekend.