fbpx
Menu ☰
stoppen met roken door acupunctuur

De behandeling

Laserbehandeling roken

Intake

Hierin wordt uitvoerig ingegaan op gewoontevorming, de valkuilen en de mogelijke lichamelijke veranderingen bij het stoppen met roken. Verder krijg je een lijst mee van homeopathische middelen die je ondersteunen op momenten dat je het moeilijk krijgt. Je krijgt een magneet om op een rustgevend acupunctuurpunt in je oor te plaatsen. En als leuk extraatje: de gestopt-met-roken-spaarpot.

Laserbehandeling

Dit onderdeel is essentieel voor het wegnemen van de ontwenningsverschijnselen zodat u veel makkelijker kunt stoppen. De laserbehandeling is gebaseerd op de eeuwenoude Chinese geneeskunde, de acupunctuur en de auriculotherapie van Nogier.

In het menselijk lichaam stromen een aantal meridianen. Hierop bevinden zich een groot aantal drukpunten die elk een welbepaalde functie in het lichaam beïnvloeden.

De punten die verantwoordelijk zijn voor de endorfinehuishouding in het lichaam worden aangepakt.
De behandeling is met laser en er worden geen naalden gebruikt. Het is volledig pijnloos en het zet de endorfinespiegel op nul. Er zijn geen bijwerkingen.
In totaal worden er 65 punten gelaserd op de oren, gezicht, polsen en voeten.

In “the Journal of Chinese Medicine” verscheen een artikel over een gerandomiseerd onderzoek dat werd gedaan naar de effectiviteit over de laserbehandeling tegen het roken. De resultaten waren heel gunstig  lees meer

Voetreflexmassage

In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfgenezend mechanisme gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit. De voetmassage die ik geef na de laserbehandeling is gericht op de bloedsomloop, de longen en het hart.
Ook geef ik de reflexzones van de darmen extra aandacht. Waarom? Veel rokers beginnen de dag met een kop koffie en een sigaret. Daarna kunnen ze makkelijk naar de WC. Zonder de sigaret kan de stoelgang moeilijker worden. Door deze reflexzone op de voet te masseren verbetert de darmperistaltiek.
Voor meer informatie over voetreflexologie, bekijk mijn andere site voetreflex-totaal.nl

De 3 onderdelen (intake, laser, voetreflex) worden achtereenvolgens gegeven en nemen samen ongeveer 2 uur in beslag.

6 maanden terugkomgarantie

Normaal ben je hierna van je verslaving verlost. Maar stel dat het al maanden goed gaat en je bijvoorbeeld met vrienden uit bent. Na een paar pilsjes kom je in de verleiding weer een trekje te nemen, dan kun je weer aan je verslaving vast zitten. Gebeurt dit binnen de 6 maanden dan mag je 1 keer gratis terugkomen voor de laser. (Je krijgt een tegoedbon)

Heb je deze terugkomgarantie niet nodig gehad dan kun je als beloning na afloop de tegoedbon inruilen voor een verkwikkende Chinflex-voetreflexmassage of ontspannende Chinese An-Shen hoofdmassage.

Let wel: Enige motivatie om te stoppen is nodig. De behandelingen van ‘stop roken zeeland’ werken ondersteunend, maar het is geen tovermethode. Tovermethodes bestaan helaas niet, ook al willen sommigen je dit wel laten geloven.

ook ’s avonds tot 22u en in het weekend.